JOB-URI VACANTE, SE CAUTĂ FORȚĂ DE MUNCĂ

Peste 170 de locuri de muncă sunt vacante, în această perioadă, la nivelul județului Mehedinți. Oferta se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și persoanelor necalificate. Astfel, cei, care își doresc să se încadreze în câmpul muncii, sunt așteptați la sediul A.J.O.F.M. Mehedinți, pentru detalii suplimentare.

În această perioadă se fac înscrieri la cursuri de calificare/recalificare pentru manager proiect, tâmplar universal, lăcătuş mecanic, agent securitate, bucătar şi ospătar.

De altfel, pentru ca rata şomajului să scadă şi cât mai mulţi mehedinţeni să se încadreze în câmpul muncii, Agenţia Judeţeană a Forţelor de Muncă Mehedinţi organizează, periodic, cursuri de formare profesională în domeniile în care există cea mai multă cerere, la nivelul judeţului nostru.


Orice şomer înregistrat în bazele de date ale AJOFM se poate înscrie la unul dintre aceste cursuri, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică. Pentru cei care nu locuiesc în Drobeta Turnu-Severin, există mai multe sedii ale AJOFM în Orşova , Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi Cujmir.