ÎNDRĂGOSTIȚI DE TEATRU, STELE PE SCENA MEHEDINȚEANĂ

Din dragoste pentru teatru! Sub această egidă, la Palatul Culturii Theodor Costescu, a fost înființată o mică trupă de teatru, în care sunt angrenați copilași cu vârstele cuprinse între 4 și 13 ani. Mititeii au talentul în sânge și multă dragoste pentru scenă, dorindu-și să ajungă nume mari ale teatrului mehedințean și nu numai.

Trupa de teatru pentru copiii din Drobeta Turnu –Severin este pregatită de referentul palatului culturii Th. Costescu, Manuela Vasilescu.

Acest proiect, in care sunt angrenati copilasii, a pornit chiar la initiaţiva unuia dintre acesţia, care în urma vizionării unei piese de teatru, pe scena palatului culturii Th. Costescu, şi-a dorit ca    într-o bună zi, in astfel de piese, să fie chiar şi el un personaj.

Odată puse bazele unei trupe de teatru, tot mai mulţi mititei pasionaţi au început să vină şi să se implice, dorindu-şi să ajungă mari actori..  Trupa este formată din zeci de prichindei cu vârste cuprinse intre 4 si 13 ani.   Micii actori se pregatesc intens pentru a pune in scenă cât mai multe spectacole de excepţie. Totul: sub atenta coordonare a Manuelei Vasilescu.