INCENDIU LA UN FAST-FOOD DIN SEVERIN

Un fast-food din zona autogării a fost cuprins, în această dimineață, de flăcări. La fața locului, au ajuns pompierii pentru a lichida flăcările.

Un fast-food din Drobeta Turnu- Severin a luat foc, cauza cea mai probabilă de producere a incendiului fiind determinată de faptul că o friteuză pornită a fost lăsată nesupravegheată de angajații localului.


„Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu-Severin a intervenit, cu două autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ofițer și zece subofițeri, pentru stingerea unui incendiu la un fast-food din municipiul Drobeta Turnu-Severin. Ajunși la fața locului, am constat că, în interior, ardea, cu flacără deschisă, o friteuză. Am procedat la stingerea incendiului. Localul a fost afectat de flacără în proporție de 10%, însă a fost degradat în totalitate de către fumul degajat de incendiu.”, declară cpt. Flavius Iscru, locțiitor al comandantului Detașamentului Drobeta.


Totodată, la locul incendiului, s-au deplasat și echipe ale Gărzii de Mediu, însă se pare că aerul nu a fost poluat. Din fericire, victime nu au fost înregistrate, însă pagubele materiale sunt însemnate.