ÎN AREST, DUPĂ CE AU DAT JAF DUPĂ JAF

În arest pentru 30 de zile, după ce au jefuit mai multe societăți comerciale și locuințe! Este vorba despre doi bărbați din Drobeta Turnu-Severin, care și-au încercat norocul, însă ghinionul lor a fost că au fost descoperiți, la scurt timp, de oamenii legii.Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

Doi bărbaţi din Drobeta Turnu-Severin au furat ca în codru crezând că dau lovitura vieţii, însă au pierdut din vedere faptul că societăţile comerciale, pe care le-au jefuit sunt supravegheate video. Oamenii legii au reuşit, pe baza imaginilor surprinse de camere, să îi identifice în scurt timp pe cei doi făptaşi. .

Prejudiciul total se ridică la suma de 10.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 80 % şi a fost restituit. Cei doi bărbați au fost reţinuți pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar la data de 02.02.2020, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Drobeta Turnu-Severin cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită de instanţa de judecată, care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 zile.

În ultima perioada, camerele de supraveghere video s-au dovedit a fi de un real succes pentru oamenii legii, în depistarea şi soluţionarea diverselor fărădelegi ce se petrec pe raza Severinului. Tot mai multe societăţi comerciale şi totodată proprietăţi private sunt supravegheate video.