Horoscop 11 aprilie 2019. Ce nativi sunt loviți de astenia de primăvară? Nu lua decizii importante, lucrurile pot fi confuze

Horoscop 11 aprilie 2019. Acești nativi sunt loviți de astenia de primăvară și nu au chef de nimic.

BERBEC Astăzi nu pierzi timpul şi reuşeşti să te aflii pe fluxul principal, ca să nu pierzi oportunităţile. Atenţie, drumul vieţii tale se pregăteşte de un viraj strâns! Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung. Amână cu distincţie şi cu berbecească bunăvoinţă orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei profesionale.

TAUR Ai talent, nu glumă! Astăzi reuşeşti să amesteci savant adevărul cu minciună şi să-ţi promovezi interesele tale, pe care le consideri neglijate de alţii. În familie, sau duo, nu exagera, însă! Astăzi nu scoate niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute astazi poti sa le treci direct la pagube. Poţi, însă, sa te expui in public. Fii, însa, extrem de scurt. O singura fraza este de ajuns și evita decupajul din context.

GEMENI Banii şi amorul pot convieţui dacă eşti prudent şi… nu cheltuieşti mult! Astăzi relaţiile tale sentimentale te influenţează în alegeri, în unele decizii. Deseori invingatorii sunt desemnati dintre cei care par a fi invingatori, din cauza ca anturajul nu prea are timp sa judece pe fiecare in parte. Limitează-te la activităţile obişnuite, de rutină. Evita sa incepi proiecte noi, sau sa răspunzi imediat la o provocare. Lasă pe mâine. Sau pe „alta data”!

RAC Relaxează-te şi oferă-ţi o siestă sud-americană, pe la orele 13, dacă eşti la serviciu. Odihna este temeiul sănătăţii, spunea Esculap. Supraveghează-ţi regimul alimentar. Evită suprasolicitarea şi nu manca mult odata, distribuie alimentele în mai multe mese frugale. Puterea ta de concentrare pare sa-ti joace feste, asa încât este bine sa diminuezi influenţa Lunii, afectată, prin odihna, alimente naturale şi sport.

LEU Conjunctura indică să încerci să te ocupi mai mult de tine, tratamente cosmetice şi de întreţinere, dietă, sport. Trebuie să fii mereu în formă, să ai energie chiar dacă ești lovit de astenia de primăvară! Astazi nu lua hotărâri importante, nu te repezi să tragi concluzii, pentru că influențele stelelor sunt înşelatoare şi confuze. Amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau decizie majoră. A doua parte a zilei este mai bună.

FECIOARĂ Astăzi pui în valoare două calităţi ale zodiei: sinceritatea şi hărnicia. Astfel, perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, familia, prietenii. Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Nu este prea târziu să incepi să-ti faci planuri de vacanţa de Sf. Paști, dar trebuie sa iei in consideratie cu mult realism resursele proprii. Detaliile sunt mai importante, astăzi!

BALANŢĂ Eşti pe aceiaşi lungime de undă cu familia sau partenerul(a), în duo. Dacă eşti la serviciu trebuie să te organizezi, ai o mulţime de lucruri de făcut, ai o zi debsă și obositoare! Astăzi, în urma unei discuţii de la serviciu, sau unde activezi sau o vorbă prietenească de la colegi, ei bine, realizezi că stagnezi pe o pozitie profesionala care nu prea se potriveşte cu visele tale. Cu mai mult efort, ambiţie şi noroc poate o să ajungi unde iți dorești.

SCORPION Lumea de astăzi este superficială, aşa că trebuie să arăti bine, ca să te simţi bine. Astăzi nu fii dezordonat, neglijent, dă atenţie imaginii, trebuie să te arăţi şi să te îmbraci bine. Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Fii mai grijuliu şi cu regimul alimentar. Astăzi nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Dacă chiar vrei să înfurii un mitocan, trebuie să nu-l iei în serios, ignoră-l!

SĂGETĂTOR Asăzi ai impresia că nu te faci înţeles. Eşti sub semnul discuţiilor neterminate, comunicarea suferă. Timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Încearcă să fii scurt, telegrafic! Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios. Viaţa este nebănuit de frumoasă, nu-ţi mai faci griji, cu siguranţă are pusă şi pentru tine, la rece, o bucată mare de tort!

CAPRICORN O zi în care mai faci un pas spre succes. Pluton, mereu în zodie, te ajută să-ţi regenerezi energia psihică, să ai noroc la afaceri şi bani şi să ajungi, încet-încet, în rândul plutocraţilor! Stelele te sfatuiesc sa te odihneşti ceva mai mult azi, ba chiar sa rupi ziua în două cu o siesta sud-americană, pentru ca te aşteaptă un rest de săptămana agitată. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele.

VĂRSĂTOR Peisajul tău social este în schimbare, persoane şi poziţii inaccesibile până astăzi pot deveni ţinte de cucerit. Reuşeşti să faci alianţe bune, iar în duo, o comunitate sentimentală și finaciară reuşită! Unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea pare că nu mai stă în puterea ta.

PEŞTI Ambiţiile tale te fac astăzi să duci bătălii grele. Dar nu uita niciodată de planul „B”, soluţia de rezervă. Mergi direct şi la subiect, atacă frontal, aşa poţi avea succes. Elementul surpriză! Nu te lua dupa cine știe ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm. Nimeni nu-ţi vrea raul, iar pe duşmani îi doare şi pe ei capul.