HITHUB, CONCEPT INEDIT ÎN SEVERIN

Un concept cu totul inedit pentru municipiul nostru, HITHUB Severin, a fost inaugurat, astăzi. HITHUB Severin sau Hub de Inovare pentru TINEri, este primul proiect de acest gen din oraș și își propune să devină un loc în care se creează legături, unde se întâlnesc oameni cu experiențe diferite, din domenii diferite, dar cu concepții și obiective similare.

Inițiatorii ineditului concept au insistat pe latura socială a definiției de Hub, astfel că Hithub Severin este un spațiu de socializare, în care se încurajează colaborarea și beneficiile reciproce între membrii comunității pe care o crează. Inițiatorul a început, cu resurse proprii și cu un credit bancar, renovarea unei clădiri din zona liceelor de pe Prahova, pentru a creea un HUB pentru tineri, cu extrem de multe facilități.

Astfel, HITHUB Severin va găzdui cursuri de dezvoltare personală, întâlniri cu oameni-model, teambuilding-uri, workshop-uri, seminarii, dar și conferințe.

De alfel, tinerii își pot îndrepta atenția către HITHUB, întrucât, aici, se va creea o adevarată comunitate, în care își vor putea face teme, proiecte chiar și cursuri.