EVENIMENTE DE ANVERGURĂ, DE 1 IUNIE

Activități cu și pentru prichindeii severineni! Asta organizează Palatul Culturii Teodor Costescu, pe data de 1 Iunie, cu prilejul Zilei Copilului.

O serie de activități interactive, dar și culturale, vor angrena copii care vor fi prezenți. Tot cu acest prilej, este organizat un workshop de Salsa & Bachata. Copii, tineri și adulți, indiferent de vârstă, vor avea ocazia să descoperere adevărata frumusețe a dansurilor sud-americane! Făcând, astfel, alături de reprezentanții Palatului Culturii, primii pași de dans.

Evenimentele vor avea loc pe esplanada Palatului Culturii „Teodor Costescu”, începând, cu ora 11.00 .De asemenea, Trupa Junior a Palatului Culturii „Teodor Costescu” îi invită atât pe cei mici, cât și pe părinți și pe bunici, pe 1 Iunie, la spectacolul „În lumea lui Caragiale”.

Copii s-au pregătit încă din februarie pentru acest spectacol, fiind al treilea spectacol, pe care ,Trupa Junior îl va pune în scenă la teatru. În cadrul piesei ’’In lumea lui Caragiale’’sunt angrenati 18 copilași. Intrarea este liberă, astfel că cei, interesați, sunt așteptați să petreacă ziua copilăriei, cum nu se poate mai frumos, adică, alături de copii talentați.