EVENIMENTE CULTURALE PENTRU SEVERINENI

Evenimentele culturale de anvergură, continuă în Drobeta Turnu-Severin, spre deliciul iubitorilor de cultură, de frumos! Doar în perioada următoare, artiști de seamă vor păși pe scena de spectacole a Palatului Culturii ’’Teodor Costescu’’, spre încântarea severinenilor. Piesa de teatru ”Coktail”, dar și concertul Tudor Gheorghe sunt doar câteva dintre evenimentele organizate.

Piesa de teatru ”Coktail” le va aduce pe scena palatului pe doua actrițe cunoscute și iubite de către români, MAIA MORGENSTERN și CARMEN TĂNASE. Piesa surprinde marele vis al protagonistelor: două femei frumoase și pline de viață decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare la o nouă șansă la dragoste, convinse că pentru iubire nu e niciodată prea târziu. Marea surpriză nu se va lăsa așteptată. Prețul unui bilet este de 100 lei la parterul sălii și 80 de lei la balcon.

“Lacul lebedelor” vine, de asemenea, cu un spectacol de amploare, artiștii având un nivel artistic ridicat. Prețul unui bilet fiind de 150 lei la parterul sălii și 120 lei la balcon.

Cât despre concertul Tudor Gheorghe, „DEGEABA 30”, acesta este cel mai complex, complet şi dramatic mesaj social exprimat pe o scenă de la revoluţie încoace. Prețul unui bilet este de 100 lei – jos, în sală și 80 lei – la balcon.

Astfel de evenimente culturale sunt organizate periodic în Drobeta Turnu-Severin, spre încântarea severinenilor.

Așadar, iubitorii de cultură sunt așteptați la teatru pentru a achiziționa bilete la evenimentele ce urmează să aibă loc la noi în oraș.