DOI BĂRBAȚI DIN COMUNA PUNGHINA AU FOST PRINȘI LA VOLAN, SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

Doi bărbați de 47 și 21 de ani, din comuna Punghina, s-au ales cu dosare penale, marți, după ce au fost depistași la volan, sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 08.09.2020, ora 19.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Punghina au depistat, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din comuna Punghina, județul Mehedinți, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ563, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. La data de 09.08.2020, ora 03.30, polițiștii dn cadrul Biroului Rutier de la Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin au depistat, în trafic, un bărbat 21 de ani, din comuna Punghina în timp ce conducea un autoturism pe bulevard Tudor Vladimirescu, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru 90 zile.”, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinți.

SURSĂ: IPJ MEHEDINȚI