DIMINEAȚĂ ÎNSÂNGERATĂ PE ȘOSELELE DIN MEHEDINȚI: DOUĂ ACCIDENTE, PATRU MORȚI

Patru persoane și-au pierdut viața, în această dimineață pe șoselele din Mehedinți, după căderile de zăpadă de azi-noapte. La Orșova, două microbuze s-au ciocnit frontal, șoferii decedând pe loc, iar pe centura ocolitoare, alți doi șoferi și-au găsit sfârșitul tot într-un cumplit accident.

Două persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident de circulație produs pe DN6, în Mehedinți, în acestă dimineață. Accidentul a avut loc, la Orșova, în dreptul stației CFR, între două microbuze de marfă. Impactul a fost extrem de violent, în urma acestuia două persoane pierzându-și viața, iar alte două persoane au suferit răni ușoare, fiind transportate la spital.

Pe centura ocolitoare a Severinului, circulaţia rutieră a fost întreruptă, după ce un autoturism, intrat pe contrasens, s-a izbit frontal de o autoutilitară. Un bărbat de 23 de ani din Gorj, care conducea o autoutilitară din direcția Orșova către Turnu Severin a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Dolj. În urma impactului, ambii bărbați și-au pierdut viața.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

Două persoane aflate în stare de inconștiență au fost descarcerate de către pompieri. Ambele au fost declarate decedate de către echipajele medicale.