DESPĂGUBIRI PENTRU MAȘINILE DISTRUSE DE COPACI

Peste 150 de milioane de lei vechi vor primi proprietarii a două autoturisme distruse în luna decembrie de căderea unui copac, lângă parcul Colegiului național TRAIAN. Primăria Severin este cea care va suporta cheltuielile, măsură aprobată prin vot unanim de consilierii locali.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, două mașini parcate pe Bulevardul Dunării, lângă parcul Colegiului Național Traian s-a prăbușit peste două autoturisme. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime, dar a produs pagube materiale importante, una dintre mașini fiind distrusă. Extrem de nervoși, proprietarii spuneau, la acea vreme, că nu știu cui să ceară socoteală,

Primăriei sau Colegiului TRAIAN. Acum, la o lună și jumătate, răspunsul vine de la Primăria Severin. În ședința Consiliului Local de azi, a fost aprobată plata către Colegiul Traian a sumei de 15.012 lei, ccu care să fie despăgubiți proprietarii mașinilor distruse de copac.

Primarul atrage, însă atenția, că există o problem mai delicate legată de copacii de pe domeniul public. Astfel, mulți dintre arbori nu pot fi tăiați deoarece severinenii se opun, deșii există unii arbori care pun în pericol siguranța și chiar viața oamenilor.