CRIMINALUL POLIȚISTULUI DIN TIMIȘ S-A SINUCIS

Marcel Lepa, cel, care în urmă cu câteva zile a ucis un polițist timișoarean, în vârsta de 43 de ani, s-a sinucis în baia celulei! Acesta a fost găsit spînzurat în celula în care era reținut.

În urma resuscitărilor, medicii nu au putut decât să declare decesul.Într-un comunicat de presă, Penitenciarul Timițoara a anuntat ca Marcel Lepa s-a spânzurat în baia celulei și ca în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a decedat.

„Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului” , se arată într-un comunicat al Penitenciarului Timișoara.

Ionel Marcel Lepa fusese arestat pentru 30 de zile, după ce l-a împușcat mortal, de trei ori în gât și în piept, pe polițistul în vârstă de 43 de ani,  Cristian Amariei, pe 2 iunie.