CONTRACTE INDIVIDUALE CU S.P.A.E.T.

O nouă modalitate de plată a facturilor pentru încălzire! Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică al municipiului propune înființarea contractelor individuale cu proprietarii. Asta înseamnă că, dacă inițiativa ar prinde contur, severinenii vor plăti factura la căldură la sediul S.P.A.E.T., iar celelalte utilități vor fi achitate tot la sediile asociațiilor.

Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică propune un nou mod de plata a facturilor la caldura. SPAET își dorește încheierea de contracte individuale cu fiecare proprietar în parte.

Asta înseamnă că severinenii vor face două drumuri pentru a plăti facturile la întretinere: odată la SPAET pentru căldură și apă caldă consumate și odată la asociație, pentru celelalte utilități. Însă, conform președinților de asociații, initiațiva ar avea și părțile ei bune.

Un astfel de proiect s-a mai încercat în Drobeta Turnu Severin, în urmă cu câțiva ani, pe vremea când era înca în funcțiune RAAN, însă nu a putut fi transpus în practică.