CONFERINȚĂ INEDITĂ, SUSȚINUTĂ DE MEDICUL RĂCHITAN

Conferință inedită la Drobeta Turnu-Severin! Medicul Cristian Răchitan îi așteaptă pe toți mehedințenii în cadrul unui eveniment în care se va vorbi despre efectul stresului, dar și modalitățile prin care putem elimina acest factor din viețile noastre.

Sala Virgil Ogășanu a Palatului Culturii “Teodor Costescu” va găzdui, în data de 03 februarie, ora 18, o conferință inedită susținută de medicul Cristian Răchitan. Ce este stresul și de ce ne stresăm? Cum ne afectează acesta sănătatea și calitatea vieții? Este stresul rezultatul conflictului între entitatea fizică și cea spirituală, amândouă aparținând aceluiași individ? sunt întrebările la care va răspunde medicul mehedințean celor care vor veni la eveniment.

Medicul Cristian Răchitan a plecat în urmă cu aproape 40 de ani din Gura Văii, cartier mărginaș al municipiului Drobeta Turnu-Severin, şi astăzi tratează la New York nume mari din showbizul hollywoodian, oficiali de la Casa Albă, sportivi. De câţiva ani umblă în toată lumea şi susţine conferinţe, unde împărtăşeşte cunoştinţele pe care le-a acumulat de-a lungul anilor în călătoriile sale prin Asia, America de Sud, America de Nord, Australia, Indonezia, Thailanda. Ori de câte ori îi permite programul, se întoarce în România şi în Mehedinţi, acolo unde îşi are „rădăcinile”.