CAMPANIA „FII MOȘ CRĂCIUN DE CRĂCIUN”, LA FINAL

Sunt copii la care Moș Crăciun nu ajunge niciodată, copii care au auzit doar povești despre bătrânul cu plete albe. Pentru a schimba această crudă realitate, Episcopia Severinului și Strehaiei, prin intermediul Asociației Anastasia, a reușit să facă 100 de familii fericite. Printre aceste persoane se află și bătrânii fără posibilități materiale, pe care nu îi vizitează nimeni, nici măcar de sărbători.

Este bucuria din ochii unor copii, care nu au fost vizitați niciodată de Moș Crăciun.  Din lipsă de fonduri, bătrânul cu plete, care face vizite, în preajma sărbătorilor, nu a ajuns niciodată la multe familii. Acest lucru s-a schimbat acum datorită campaniei „FII MOȘ CRĂCIUN DE CRĂCIUN”.

Plecând de la tristețea acestor suflete sărmane, pe care nu le vizitează nimeni, nici măcar în prag de sărbătoare, Episcopia Severinului și Strehaiei, prin intermediul Asociației Anastasia și a unui hipermarket din Drobeta Turnu-Severin, a demarat o campanie de strângere de fonduri. În urma acestei campanii, 100 de pachete, cu produse în valoare de 250 de lei, au fost distribuite către familiile sărmane din județul nostru.

“Adu bucuria în casele și sufletele persoanelor nevoiașe din județul Mehedinți”: acesta este mesajul campaniei „Fii Moș Crăciun de Crăciun”.

În felul acesta, Crăciunul din 2020 va fi altfel pentru 100 de familii din Mehedinți la care bătrânul cu plete nu ajunsese niciodată până acum.