CADRELE M.A.I., LA DATORIE DE PAȘTE

Cadrele M.A.I. se vor afla la datorie, atât în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, cât și în minivacanța de 1 mai. Polițiștii, pompierii și  jandarmii mehedințeni se vor afla în slujba cetățenilor pentru a asigura liniştea lor. În perioada 26 aprilie-2 mai, 1100 de poliţişti vor acţiona pe raza judeţului Mehedinţi.

O atenţie deosebită se va acorda zonelor turistice și de agreement, dar mai ales lăcaşurilor de cult unde se preconizează un aflux numeros de persoane, polițiștii acționând pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă, prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor.

De asemenea, 13 echipamente video de supraveghere a traficului rutier vor acționa pe toate sectoarele de drumuri naționale.De altfel,  ISU Mehedinţi va lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.Alaturi de politisti si pompieri, la datorie vor fi şi jandarmii mehedinţeni.

Jandarmii vor acţiona pentru  asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum şi soluţionarea cu operativitate a sesizărilor venite din partea cetăţenilor. Mehedinţenii  sunt rugaţi sa apeleze numărul  unic de urgenţă 112, pentru  orice urgenţă pe care ar putea să o întâmpine în această perioadă.