BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

O nouă bursă a locurilor de muncă va fi organizată în luna octombrie, ca măsură activă de combatere a șomajului! Bursa se adresează, în special, absolvenților instituțiilor de învățământ, dar și altor persoane, care se află în căutarea unui loc de muncă.

Una dintre măsurile active de combatere a şomajului o constituie organizarea periodică a bursei locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă. Astfel, în luna octombrie, AJOFM Mehedinți organizează cea de-a doua bursă a locurilor de muncă din acest an.

Scopul final urmărit, de organizatori este acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.În vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă, agenţii economici care au locuri de muncă vacante sunt așteptați să participe la această acțiune, având astfel posibilitatea întâlnirii directe cu solicitanții de locuri de muncă.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a târgului de job-uri pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu-Severin.