ASOCIAȚIILE CU DATORII PRIMESC CĂLDURĂ

Agent termic și pentru cele 23 de asociații de proprietari, din Drobeta Turnu-Severin, care au datorii! Astăzi, reprezentanții municipalității s-au întâlnit cu președinții asociațiilor cu probleme, pentru a căuta cele mai bune soluții pentru locatari. În urma discuțiilor, s-a decis reluarea furnizării agentului termic.

La nivelul municipiului Drobeta Turnu-Severin există 23 de asociații de proprietari care au acumulat datorii exorbitante către SPAET în ultimii ani. În acest context, până în prezent, aceste asociații nu au beneficiat de agent termic. Pentru ca oamenii să nu mai înghețe în locuințe, astăzi, a avut loc o întâlnire între președinții acestor asociații, primar și reprezentanții SPAET pentru a se găsi cele mai bune soluții.

Problemele acestor asociații de proprietari sunt diverse: fie sunt rău-platnici, fie foștii președinți au luat banii de la oameni și nu i-au trimis către Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică.

Toate aceste probleme și nereguli au fost dezbătute, ajungându-se la concluzia ca mulți dintre locatarii acestor asociații stau în frig pe nedrept, căci și-au plătit datoriile.

Începând din această seară, se va relua furnizarea agentului termic către aproape toate asociațiile.
Datoriile acumulate sunt exorbitante, însă se fac pași concreți pentru ca acestea să nu mai existe.