ADRIAN DUICU E NOUL PREȘEDINTE AL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI

Acum este oficial! Din 25 martie 2019, Adrian Duicu este noul președinte al PRO ROMÂNIA, filiala Mehedinți, în baza unei  împuterniciri semnate de Victor Ponta. Evenimentul politic are o semnificație majoră și va schimba jocurile de pe scena politică locală.

Adrian Duicu a decis să revină în forță în politica mare, după toate necazurile pe care le-a avut din anul 2014 încoace, într-un dosar DNA ce i-a adus plecarea forțată din fruntea PSD Mehedinți și din funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, funcție în care a fost ales direct în anul 2012.

Deși o bună perioadă de timp a ezitat dacă să mai facă pasul în lumea politică, Adrian Duicu a demarat discuții cu Victor Ponta, încă de la momentul în care acesta din urmă și-a înființat propriul partid. Și cum prietenia strânsă dintre Ponta și Duicu era de notorietate încă din vremea în care Ponta a devenit președintele PSD, actualul lider al PRO ROMÂNIA l-a desemnat pe Duicu să preia frâiele organizației din Mehedinți, pe care o va restructura din temelii.

Astăzi este oficial! În urmă cu câteva zile se anunța evenimentul politic ce avea la bază surse bine informate, dar acum putem certifica oficial faptul că fostul lider al PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți între 2012 și 2014, preia conducerea filialei locale a PRO ROMÂNIA.

Suntem în posesia unui document care atestă acest lucru. Este vorba de ÎMPUTERNICIREA nr. 82/25.03.2019 în care se arată clar: PRO ROMÂNIA împuternicește pe dl. Duicu Ioan Adrian având calitatea de coordonator oficial al PARTIDULUI PRO-ROMÂNIA din județul Mehedinți, pe termen determinat, până la organizarea alegerilor în cadrul organizației județene pe care o reprezintă”. Împuternicirea este semnată de președintele PRO ROMÂNIA – Victor Ponta, secretarul generala Ion Mocioalcă și trezorierul Mircea Dobre. În zilele următoare, noul președinte interimar al PRO ROMÂNIA Mehedinți va organiza și o conferință de presă.

Referitor la decizia de implicare a lui Adrian Duicu în cadrul organizației de la Mehedinți , Ioan Mocioalcă, secretarul general al PRO România a declarat, pentru G4Media.ro: „A fost o propunere justificată din punctul de vedere al organizării pe plan local, pe care mi-o asum. Este o decizie care ține de eficiența campaniei electorale și de atingerea obiectivelor electorale pentru județul Mehedinți în 26 mai”.