ACCIDENTE RUTIERE ÎN LANȚ

Accidente rutiere deosebit de grave, în județul Mehedinți! Pierderea controlului asupra direcției de mers, neadaptarea vitezei în curbă, sunt doar câteva dintre cauzele producerii acestor accidente. Din nefericire, într-unul dintre aceste accidente, produs în comuna Corcova, un bebeluș de numai 4 luni, și-a pierdut viața.

Unul dintre accidente a avut loc pe raza localității Devesel, pe fondul neadaptării vitezei. Un bărbat de 37 de ani, din Devesel, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac. În urma impactului , patru persoane care se aflau în mașină, dintre care 3 minori cu vârste între 9 și 15 ani și un bărbat în vârstă de 40 de ani, care au fost rănite. Șoferul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ.

Șirul evenimentelor rutiere negative a continuat cu răsturnarea unui tir, pe DN 6, la o distanță de 5 km, de Orșova. Din fericire au fost doar pagube materiale , însă traficul a fost blocat și s-a circulat pe un singur sens. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili , cu exactitate, cauzele producerii acestor cumplite accidente rutiere.