ACCIDENT MORTAL, PE DRUMUL NAŢIONAL 6, LÂNGĂ LOCALITATEA FAŢA CREMENII!

Comunitatea rromă din Strehaia este îndoliată, după ce Ion Mituși și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Bărbatul avea viteză, acesta conducea cu peste 180 km/oră, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de o dubă de transport. În momentul impactului, bărbatul a fost aruncat la 15 metri distanţă de locul producerii accidentului. Soția sa a scăpat ca prin urechile acului, în urma accidentului. La fața locului, au fost solicitate echipe ale Jandarmeriei și D.P.I.R. pentru restabilirea ordinii publice.


Un bărbat de 50 de ani din localitatea Strehaia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Fața Cremenii, pe fondul vitezei excesive și după efectuarea unei depășiri neregulamentare , a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.


Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.