VARĂ CINEFILĂ, LA SEVERIN

Începe vara cinefilă, în municipiul nostru! În cadrul proiectului “Severinul Estival”, Palatul Culturii “Teodor Costescu”  dă startul vineri, 2 august, de la ora 21,00, la Grădina de Vară “Geo Saizescu” la vizionarea de filme de calitate.

Primul  film, care va rula pentru severineni, este “Două Lozuri”, în regia lui Paul Negoescu.

“Două lozuri” îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. În acest film este relatată povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49. Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto, nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești…

De asemenea, săptămâna viitoare are loc și un vernisaj al unuia dintre cei mai buni sculptori români, Dragoș Neagoe. Filmele se vor derula în grădina de vară a Palatului Culturii Geo Saizescu, unde, organizatorii s-au pregătit în așa fel încât cei, care vor fi prezenți, să poată să se relaxeze, într-un cadru ambiant.

În acest sens, au montat scaune, astfel încât, severinenii să nu fie nevoiți să stea în picioare. Filmele sunt unele noi, moderne, predominant comedii, care vor stârni, cu siguranță, hohote de râs și voie bună.

În deschiderea serilor cinefile, vor concerta copii talentați din județ, spre deliciul și încântarea publicului amator de frumos, de cultură.