UN NOU PARC LÂNGĂ LICEUL PEDAGOGIC

Amenajarea parcurilor și a spațiilor verzi din municipiu a devenit un obiectiv important pentru primarul Marius Screciu și nu vorbim doar de parcurile dintre blocuri, ci și de cele aflate în apropierea școlilor. În acest moment se lucrează pentru amenajarea și reabilitarea unei zone în care nu s-a intervenit deloc în ultimi ani. Este o zonă limitrofă Esplanadei Crișan, aflată între cele două licee prestigioase „Ștefan Odobleja” și „Gheorghe Țițeica”.

Aici va fi amenajat un frumos parc, cu băncuțe și foișoare și cu multă verdeață, acesta fiind util atât elevilor și cadrelor didactice de la cele două colegii, cât și publicului larg. Toți cei care se vor plimba pe Crișan se vor bucura de liniștea și răcoarea unui parc construit să genereze relaxare.

Primarul a inspectat, astăzi, lucrările de pe șantier și s-a declarat mulțumit.Bucuria este și mai mare pentru profesorii celor două licee, mai ales că de acum, în pauze, atât ei cât și elevii vor avea un loc minunat de relaxare.Primarul Marius Screciu a mai precizat că își dorește ca instalațiile de udare a parcurilor să fie automatizate, astfel încât parcurile să fie în permanență verzi.

Astfel de instalații automate sunt și mult mai economice, în ceea ce privește consumul de apă.Parcurile și spațiile verzi din municipiu renasc în ultima perioadă, iar municipalitatea a înțeles că investițiile de acest fel dau un aspect european și civilizat urbei noastre.