UN NOU ÎNCEPUT PENTRU TRAIANIȘTI

Noul an școlar a început într-o notă de optimism și încredere la Colegiul Național Traian. Cel mai prestigios liceu severinean și-a primit elevii, dar mai ales bobocii, cu aplauze.  

La deschiderea anului școlar au fost prezenți președintele Consiliului Județean, primarul municipiului, senatorul PSD – Liviu Mazilu și deputatul PNL Virgil Popescu. A avut loc și o emoționantă predare de ștafetă.

Începutul de an școlar a debutat  cu emoțiile aferente, cu bucurie în suflet și buchete multicolore de flori, dar și cu mesaje de bune venit și succes la învățătură din partea oficialităților locale. Așa au fost primiți elevii Colegiului Național TRAIAN, una ditre cele mai prestigioase instituții de învățământ din țară.

Curtea interioară a devenit neîncăpătore pentru copii, iar emoțiile cele mai mari s-au regăsit, așa cum era și firesc, în rândul bobocilor de la clasele a V-a și a IX-a. Festivitatea pregătită de organizatori a debutat cu mesajul conducerii liceului.Și pentru a marca cum se cuvine schimbul între generațiile strălucite de elevi ai Colegiului severinean, conducerea acestuia a pregătit un emoționant moment al predării ștafetei de la absolvenți către cei care pășesc pentru prima dată  pragul Liceului Traian.

Pentru tinerii care se reîntorc la școală, după o vacanță binemeritată, oficialitățile locale au avut câte un mesaj de sprijin și câteva urări simbolice oricărui nou început.Noul an școlar ce a început astăzi este, ca de fiecare data, o nouă provocare, pentru copii, pentru dascăli și mai ales pentru părinți, iar faima Liceului Traian este și va fi mereu pe mâini bune.