SPRIJIN PENTRU TERMOFICAREA SEVERINULUI

Vești bune pentru municipalitatea severineană! Severinul primește păcură de la Guvern, pentru asigurarea agentului termic. Anunțul a fost făcut public de către ministrul mehedințean Virgil Popescu.

 „Severinenii nu vor avea probleme cu încălzirea în această iarnă! Alături de colegii din Guvern, am adoptat, aseară, ordonanță de urgență, prin care se asigură păcura necesară pentru încălzire. S-a aprobat scoaterea, din stocurile disponibile păstrate în rezervele de stat, cu titlu de împrumut, a cantității de 26.000 tone de păcură, necesare asigurării, pe perioada de iarnă, a agentului termic pentru încălzirea populaţiei, care va fi predată Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică, până la data de 31 martie 2021.”, spune ministrul mehedințean al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

La începutul lunii noiembrie, se va furniza agent termic în apartamantele și casele din Drobeta Turnu-Severin, care sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire. Prețul per gigacalorie este de 292 lei.