SPITALUL DIN ORȘOVA, DECORAT DE PREȘEDINTE

Spitalul Municipal din Orșova a fost decorat cu „Meritul Sanitar, în grad de cavaler” de către Președintele României, Klaus Iohannis. Decorația a fost acordată cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, sărbătorită pe 7 aprilie.

„Meritul Sanitar în grad de Cavaler”, aceasta este înalta distincție primită cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății de către Spitalul Municipal Orșova, alături de alte cinci institute și unități sanitare din România. În Decretul semnat de Președintele României se mai arată faptul că pe data de 16 aprilie va avea loc și ceremonia de decorarea, la Palatul Cotroceni.

 Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical,  Președintele României a conferit: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler (…) Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Spitalului Municipal Orşova”, se arată în decretul prezidențial .