SFĂTUIŢI SĂ FOLOSEASCĂ SERVICIILE ON-LINE

Dată fiind situaţia actuală, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, severinenii sunt îndemnaţi, de primărie, să folosească mai mult serviciile on-line. În acest fel, pot evita contactul cu alte persoane şi staţionarea în spaţii aglomerate.

Severinenii, care solicită eliberarea unor documente, care vor să depună petiţii sau să-şi plătească taxele şi impozitele, sunt sfătuiţi de către administraţia locală să folosească mai mult serviciile on-line. Aceştia mai au la îndemână şi telefonul cetăţeanului. Măsurile se impun, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, având în vedere şi măsurile luate la nivel naţional. Primăria face un apel la populație să evite deplasările, ce nu sunt absolut necesare, la sediile instituției, pentru depunerea de petiții/solicitări.

Tot pentru simplificarea procesului de relaționare cu cetățenii, primăria îi sfătuieşte pe severineni să urmărească stadiul în care se află petiţiile tot on-line. În momentul în care acestea vor fi rezolvate, ei vor fi notificaţi printr-un sms.