USR VREA AUDIEREA ÎN SENAT A MINISTRULUI APĂRĂRII, ÎN SCANDALUL CORVETELOR

Senatorul USR de Timiș, Nicu Fălcoi, s-a reîntors la Severin, pentru a-și ține audiențele lunare. Parlamentarul timișan ține audiențe și conferințe de presă, în timp ce foarte puțini dintre senatorii și deputații autohtoni fac acest lucru.

Așa cum a promis mehedințenilor, senatorul USR de Timiș, Nicu Fălcoi, a venit din nou la Severin, pentru a ține audiențe. Pentru că i s-a refuzat deschiderea unui cabinet parlamentar în județul nostrum, senatorul de Timiș se întâlnește cu severinenii la sediul partidului pe care îl reprezintă. Prezența în audiență a fost numeroasă, iar după acest moment, senatorul a susținut și o conferință de presă. Principalele teme abordate au fost cele legate de lipsa bugetului national, scandalurile de la vârful Armatei Române, dar și scandalul procedurilor de achiziție a corvetelor. Parlamentarul a făcut și mai multe interpelări față de problemele ridicate de mehedințeni, în timpul audiențelor.

Parlamentarul a făcut și mai multe interpelări față de problemele ridicate de mehedințeni, în timpul audiențelor. Este vorba de trei interpelări, două despre situația în care se află Piciorul Podului lui Traian și una referitoare la necesitatea sensului de giratoriu pe centura municipiului.

Senatorul USR de Timiș, Nicu Fălcoi, membru al Comisiei de Apărare din Senat a declarat, la Severin, că dorește să ceară audierea la comisie a ministrului Apărării Naționale, Gabriel Leș.

„Din nou Armata e târâtă într-un scandal care nu își avea rostul, exista și o variantă de atribuire directă, din păcate s-a întârziat atât de mult cu aceste corvete și se discută de atâta timp despre ele, încât au început să se facă glume pe seama lor. Vom vedea ce spune Parchetul Militar, dar eu, la prima ședință a Comisiei de Apărare, voi solicita audierea ministrului Leș, în ceea ce privește sesizarea Parchetului. Ar fi trebuit ca în acest caz, Corpul de Control al Primului Ministru să intervină!”, a declarat Fălcoi.