SE REPARĂ PARCAREA DE LA SPITAL

Se lucrează intens la reabilitarea parcării de la Spitalul Județean de Urgență din Severin. În cel mult două săptămâni, locul, care arăta ca după bombardament, va fi amenajat și marcat corespunzător. Municipalitatea susține că reabilitarea se va face definitiv, iar numărul locurilor de parcare este de peste 70.

Parcarea de la Spitalul Județean este din nou reabilitată, după ce devenise aproape impracticabilă, din cauza gropilor și a asfaltului distrus. De această dată, municipalitatea susține că noua lucrarea va ține cel puțin zece ani, deoarece s-au găsit soluții tehnice de deviere a infiltrațiilor. Parcarea va avea peste 70 de locuri și va fi extrem de utilă tuturor celor care vin la spital pentru a vizita pacienții sau pentru diverse investigații medicale.

Parcarea ce deservește Spitalul Județean a fost plombată de mai multe ori, în ultimii ani, dar de fiecare dată asfaltul s-a degradat rapid, din cauza infiltrațiilor necaptate. De această dată, se fac și lucrări de canalizare și deveiere a apelor pluviale. Capacitatea noii parcări este de 72 de locuri.