SE MODERNIZEAZĂ TÂRGUL DIN BROȘTENI

Târgul din comuna Broșteni, cel mai mare din Mehedinți, va fi modernizat cu fonduri guvernamentale. Circa cinci milioane de lei se vor investi aici, având în vedere că târgul deservește, pe lângă mehedințeni, și o mare parte din locuitorii județului vecin Gorj.

Târgul din comuna Broșteni este cel mai mare din Mehedinți și are adresabilitate atât în rândul locuitorilor județului, cât și în rândul oamenilor din localitățile învecinate, precum și celor din județul Gorj.

Acesta este motivul pentru care președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și primarul Alexandru Borugă au decis că locația are nevoie de investiții pentru modernizare. Proiectul trimis Ministerului Dezvoltării Regionale a primit finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Oamenii din târg, deopotrivă comercianți și cumpărători, s-au arătat foarte mulțumiți de investițiile ce se vor demara aici după semnarea contractului de finanțare în valoare de 4,8 milioane lei. În Broșteni se derulează mai multe investiții finanțate prin PNDL, de care beneficiază direct locuitorii comunei.