SE ASFALTEAZĂ STRĂZILE DIN GURA VĂII

Vestea mult aşteptată, de ani de zile, de severinenii din Gura Văii, a venit. Se vor asfalta străzile din cartierul Gura Văii.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în cartierul Gura Văii, acolo unde au loc în aceste zile, lucrări de investiţii pe patru străzi. Se montează borduri şi se amenajează zonele pietonale pe străzile Bârsei, Godeanu, Fagului şi Ponoare

Iată că după aproape 30 de ani de aşteptare, actuala municipalitate a demarat o investiţie de circa 2.500.000 lei, bani proveniţi din programul PNDL II. Potrivit primarului Marius Screciu, va urma şi asfaltarea celor patru străzi. 


Pe şantierul din Gura Văii lucrează 37 de muncitori indieni. Atragerea forţei de muncă din India a fost necesară în contextul în care, în ultimii ani, este o lipsă acută a muncitorilor calificaţi în Drobeta Turnu -Severin.

Muncitorii indieni au început deja să se adapteze stilului de viaţă din oraşul nostru, iar cel mai important pentru ei este faptul că, aici, câştigă mult mai bine decât în ţara lor. În India, salariile sunt absolut derizorii.