ŞASE OAMENI, LA SPITAL DIN CAUZA UNUI ȘOFER BĂUT

La un pas de o tragedie, în acest final de săptămână. Un șofer, amețit bine de aburii lui Bachus, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism care mergea în faţa sa, l-a acroşat şi l-a împins sub un autotren. Mașina șoferului băut s-a rotit la rândul său pe şosea. Evenimentul negativ a avut loc pe DN 6, în Mehedinţi.   

Pe un sector de drum, pe care se fac lucrări, şoferul băut s-a apropiat prea tare de autoturismul care circula în faţa sa,astfel că, în momentul în care conducătorul acestuia a frânat, pentru că avea un obstacol în faţă, acesta l-a acroşat şi l-a împins în faţa autotrenului, care din fericire nu mergea tare.

În carambol, şi maşina condusă de şoferul vinovat a făcut mai multe piruete pe şosea, apoi s-a oprit.La locul evenimentului rutier au intervenit atât pompierii, cât și polițiștii biroului rutier. Echipajul de la descarcerare şi mai multe ambulanţe SMURD, dar și salvări au ajuns la locul accidentului, şase victime fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu- Severin.

Cele șase victime, care se aflau în cele două autoturisme ,au suferit numeroase traumatisme.Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, șoferul având o alcoolemie mult peste limita legală.

Traficul pe DN 6 a fost blocat mai bine de o oră, pe DN 6, între Orşova şi Drobeta Turnu- Severin, unde s-a format o coloană de maşini care depăşea 5 km.