S-A VOTAT! LA MARE, PE BANI PUBLICI

Consilierii Județeani și personalul angajat al Consiliului Județean merge în vacanță, la cursuri de perfecționare. Acum este oficial și definitiv bătut în cuie! Consilierii județeni au votat, în unanimitate, deplasarea la cursurile ținute pe litoral, în plin sezon estival. Proiectul a fost primul pe ordinea de zi!

Și pentru că legea permite astfel de vacanțe denumite cursuri de perfecționare, cu aprobarea Consiliului Județean, consilierii nu au mai stat nicio clipă pe gânduri. Proiectul destinat cursurilor pe litoral a fost primul pe ordinea de zi, dar nu fusese trecut de la început. A venit ca o suplimentare a ordinii de zi, în timpul ședinței. Chiar dacă o să coste cam mult, cursurile de perfecționare sunt necesare și nu se pot efectua decât în iulie și august și doar la Mamaia, Neptun, Costinești sau Venus. Votul a fost dar pe repede înainte, ca nu cumva să se răzgândeacă consilierii. Doar că, înainte de vot, situația avizelor comisiilor de specialitate a fost cam șubredă și cam hazlie. Una dintre comisii întârzia cu avizul, deoarece reprezentantul acesteia, Alin Nicolicea, a lipsit de la ședință.

Și cu asta basta! Au insistat, au votat și au câștigat! Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Gigi Georgescu, îi va răsplăti, și anul acesta, pe consilierii județeni și angajații ascultători. Aceștia vor merge în vacanțe de lux la mare, mascate sub forma unor cursuri de perfecționare, decontate din banii publici ai județului. Pentru distracția aleșilor județeni și a salariaților consiliului, toti însoțiți de familii, se va scoate, din bugetul instituției, suma de aproximativ, 450.000 de lei, adică patru miliarde și jumătate de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.