REȚINUȚI, DUPĂ O SPARGERE, ÎN STAREA DE URGENȚĂ

Starea de urgență nu a fost atât de restrictivă pentru toată lumea. Dacă cei mai mulți dintre mehedințeni pregăteau declarația pe propria răspundere, pentru a ieși din casă, hoții au dat spargeri, fără nicio grijă. În aprilie, patru tineri mehedințeni au spart un magazin alimentar din zona pieței Meva, furând toate țigările găsite. Acum toți patru riscă să ajungă după gratii.


La data 14 iulie a.c.,polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 21 și 34 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că, la data de 02 aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras dintr-o societate comercială, bunuri în valoare de peste 11.000 lei.
În cauză, sub supravegherea procurorului de caz, s-a dispus continuarea cercetărilor față de cele patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, doi dintre bărbați fiind reținuți pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, iar astăzi 15.07.2020, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.
Față de ceilalți doi tineri a fost pusă în aplicare măsura de consemn la frontiera de stat a României, în vederea depistării și executării mandatelor întocmite
.
“, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinți.