REȚEAUA DE GAZE, ÎN CONTINUĂ EXTINDERE

Continuă extinderea rețelei de gaze, pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin. În această perioadă, se lucrează pe strada Antoninii, urmând, ca la finele lunii, să înceapă lucrările și în alte zone din oraș. Oamenii așteaptă cu nerăbdare branșarea la rețeaua de gaze, însă sunt nemulțumiți de costuri. Branșarea la rețeaua de gaze este, însă, una destul de costisitoare. 

Pe strada Antoninii s-au branșat deja 40 de familii. Din totalul celor branșati la rețeau de gaze, până în acest moment, pe raza municipiului, 3000 sunt casnici.Lucrările vor continua atât cât vremea va permite acest lucru.

Astfel, începând cu data de 29 octombrie s-a intervenit pe strada Horațiu, între Traian și strada Unirii, dar și pe strada Matei Vasilescu, între strada Călărași și Oituz. Pentru că tot mai mulți severineni au ales să se branșeze la rețeaua de gaze, pompierii mehedințeni au câteva indicații pentru ca viața acestora să nu fie pusă în pericol.

Până în acest moment, în Drobeta Turnu-Severin, nu au existat incidente grave, soldate cu  pierderi de vieți omenești, ca urmare a scurgerilor de gaze.