RAREȘ BOGDAN PRIMIT CU ENTUZIASM LA SEVERIN

Staful de campanie al PNL, în frunte cu Ludovic Orban și Rareș Bogdan au ajuns ieri la Severin, unde au fost primiți cu un entuziasm general. De la Casa Tineretului și până la Palatul Culturii, Rareș Bogdan a dat mâna cu sute de oameni și toţi au vrut să îi spună câte ceva. Punctul culminant a fost o sală plină de simpatizanți.

Un entuziasm fără margini și o sală neîncăpătoare, în care zeci de oameni au stat în picioare pentru a-l asculta și a-l aplauda! Așa a fost primit la Severin Rareș Bogdan, numărul unu pe lista de candidați PNL pentru alegerile europarlamentare. Rareș Bogdan a fost însoțit de președintele PNL Ludovic Orban și deputatul PNL Gigel Știrbu, cărora li s-a alăturat europarlamentarul Marian Jean Marinescu. Liberalii au făcut o adevărată baie de mulțime, parcurgând pe jos drumul de la Casa Tineretului până la Palatul Culturii „Teodor Costescu”.

În sala Virgil Ogășanu a Palatului Culturii „Teodor Costescu”, Ludovic Orban și rareș Bogdan au vorbit sutelor de simpatizanți veniți la întâlnire. Sala era atât de plină încât se stătea și în picioare. Mesajele au fost unele clare și bine țintite: PNL trebuie să câștige alegerile și să trimită cât mai mulți deputați europeni la Bruxelles.

Atmosfera entuziastă de la întâlnirea cu liberalii mehedințeni a însemnat foarte mult pentru cei veniți de la centru, dar mai ales pentru Rareș Bogdan care a promis că va reveni pe aceste meleaguri, despre care a spus că sunt binecuvântate.