PRO ROMÂNIA, PROIECTE ÎNDRĂZNEȚE

Obiective îndrăznețe pentru Pro România! Astăzi, Victor Ponta, a anunțat, într-o conferință de presă , susținută la Timișoara , proiectele pe care le are partidul pe care îl conduce.

De asemenea, liderul a declarat că, deși candidează pentru alegerile europarlamentare, va rămâne în România pentru a putea să ajute mult mai mult țara.

Victor Ponta, candidatul Pro România pentru  Parlamentul European a susținut astăzi o conferinta de presă  în Timișoara, acolo, unde a prezentat planurile de viitor ale organizației politice pe care o conduce. Ponta nu s-a abținut însă și a amintit și de foștii colegi de partid, despre care a afirmat că sunt doar niște ’’personaje’’.

Înainte de conferința de presă, fostul premier al României s-a întâlnit cu mai mulți primari din județul  Timiș, membrii ai Grupului de Reformă și Acțiune Locală. Alături de acesta, în cadrul conferinței a fost prezentă și Corina Crețu.

Reprezentanții Pro România au afirmat faptul că  ei cred că  aceste alegeri nu sunt niște alegeri ca oricare altele, ci unele foarte importante, astfel încât este necesar ca oamenii sa iasă la vot.