PRIMARUL ORȘOVEI, ÎN CULMEA PENIBILULUI

Astăzi de diminează, primarul Orșovei a atins culmea penibilului absolut. Pentru a treia oară consecutiv, Marius Stoica a dat dispoziție pentru eliberarea din funcție a managerului Spitalului Municipal, cu toate că acesta a câștigat de două ori în instanță dreptul de a reveni pe post. De fiecare data, edilul-șef a emis decizii ce par să accentueze tot mai mult o conotație penală.

Pe zi ce trece, nebunia devine la Orșova din ce în ce mai cronică. Primarul municipiului Orșova, Marius Stoica, nu mai ține cont de nimic în tentativa sa bolnavă de a scăpa de managerul Spitalului Municipal. De două ori la rând l-a demis din funcție din varii motive, cele mai multe fanteziste și tot de atâtea ori Adrian Cican s-a reîntors pe post, după ce Tribunalul Mehedinți a pronunțat hotărâri clare în favoarea sa. Ultimul episod zurliu din această telenovelaă de prost gust s-a consumat astăzi, când Adrian Cican a revenit la conducerea spitalului, dar nu a stat în această funcție decât cel mult câteva minute. Astfel, prin dispoziția nr. 76/08 martie 2019, Adrian Cican își reia activitatea. Doar că bomba vine odată cu dispoziția nr. 77/08 martie 2019, prin care contractul de management al domnului Adrian Cican încetează subit. Motivele sunt cel puțin ciudate: Adrian Cican nu are studiile necesare pentru a ocupa postul de manager. În realitate, managerul dispune de toate studiile necesare, dar problema cea mai gravă e alta. Evident, primarul Stoica nu a fost de găsit pentru a da un punct de vedere.

În urma gesturilor iresponsabile ale primarului, efectele nu întârzie să apară: medicii fug din spital, se desființează secții și situația e din ce în ce ma gravă. Nimic din toate acestea nu are importanță, însă, pentru un primar care oricum nu poate face diferența între ură și binele comunității.