PREGĂTIRI INTENSE PENTRU ZILELE SEVERINULUI. AR PUTEA FI ULTIMUL AN CÂND SE FAC PE „BRĂTIANU”

Pregătirile pentru evenimentele deosebite dedicate Sărbătorii de „Zilele Severinului”, programate pentru perioada 3 – 5 mai, au intrat în linie dreptă. Practic se fac ultimele retușuri, iar factorii de decizie implicați discută ultimele detalii ale programului ce va trebui definitive imediat după data de 1 aprilie.

Se apropie mult așteptatele evenimente care vor avea loc de Zilele Severinului, iar municipalitatea din Severin face ultimele pregătiri. Primarul marius Screciu a convocat astăzi o ședință cu toți factorii responsabili, de la care a cerut detalii concrete și amănunte despre cum se va contura programul de activități. Severinenii vor avea parte și în acest an de spectacole deosebite, expoziții de artă și fotografie, lansări de carte și manifestări culturale pline de farmec.

Primarul Marius Screciu promite că anul acesta ar putea fi ultimul în care spectacolele se vor ține lângă cimitir, mai exact pe Strada Brătianu, urmând ca de anul viitor să se găsească o altă locație.

„Încercăm de anul viitor să mergem în altă locație. Am găsit deja o locație unde am putea să ținem Zilele Severinului, să vedem dăcă  vom reuși să o punem la punct pentru că este o investiție destul de mare, dar trebuie făcută. Trebuie să ieșim din zona aceasta de la cimitir, pentru că, pe bună dreptate, am avut destule reclamații și trebuie să găsim o soluție”, a precizat primarul Marius Screciu.

Așadar, vor fi din nou trei zile de distracție de neuitat, printer care se vor organiza și evenimente culturale de excepție, în așa fel încât severinenii să petreacă sărbătoarea orașului lor așa cum au făcut-o de fiecare data.