POLIȚIA MEHEDINȚEANĂ, CONDUCERE NOUĂ

Conducere nouă la Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți! Gorjeanul Daniel Fețeanu este cel care a preluat comanda instituției, prin împuternicire. Comisarul-șef Lucian Remus Luca este cel care s-a aflat la conducerea IPJ Mehedinți în ultimul an.
IPJ Mehedinți are conducere nouă, în persoana comisarului șef Daniel Fețeanu, cel care s-a aflat, în urmă cu câteva luni la comanda instituției omologe din Gorj. Fețeanu a fost împuternicit să conducă poliția mehedințeană pe o perioada de 6 luni. Însă, zilele sale în fruntea IPJ sunt numărate, căci în data de 14 mai va fi organizat concurs, pentru acest post.
Timp de aproximativ un an , la comanda poliției mehedințene, s-a aflat comisarul șef Lucian Remus Luca, cel care, de altfel, s-a înscris pentru concursul din luna mai. Concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.
Așadar, începe o nouă etapă pentru IPJ, o etapă care a fost frumos pregătită de fostul inspector al instituției, comisarul șef Luca. În tot acest an, cât s-a aflat la cârma poliției din județul nostru, activitatea inspectoratului a intrat în linie dreaptă. Iar eforturile depuse au dat roade. Sub conducerea sa, inspectoratul a început să atragă fonduri guvernamentale, pentru tot ceea ce înseamnă reabilitate și modernizare a instituției.