PERCHEZIȚII, ÎN MEHEDINȚI

Percheziții, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni, în Mehedinți! Peste 200 de polițiști din mai multe structuri, sprijiniți de luptători ai Serviciul de Acțiuni Speciale și în colaborare cu efective ale Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, au acționat în cadrul unei razii desfășurate la nivelul județului.

De asemenea, au fost verificate peste 60 de societăți comerciale, au fost controlate 400 de autovehicule, fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 8 permise de conducere, retrase șase certificate de înmatriculare şi instituite 25 de filtre. Polițiștii au constatat cinci infracțiuni și au aplicat 263 sancțiuni contravenționale în valoare de 120.250 lei. 

De exemplu, șapte bărbați, din Orșova, Dr.Tr.Severin și orașul Vânju Mare sunt cercetați de polițiști pentru furt și furt calificat. Un  bărbat de 26 de ani din Drobeta Turnu –Severin este cercetat pentru lovire sau alte violențe, iar un alt tânăr de 19 ani, tot din municipiul Dr.Tr.Severin, care poseda mandat de arestare preventivă emis în lipsă de Judecătoria Drobeta Turnu Severin, a fost identificat și reținut de polițiști, astăzi fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

Activitățile au vizat probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și infracțiuni de natură judiciară.