Pe 9 mai ,la Palatul „Teodor Costescu”,se organizează Gala de Excelenţă “COPIII-VIITORUL SEVERINULUI”

Tinerii merituoși care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului școlar 2017-2018 vor fi premiați în cadrul Galei de Excelență „ Copiii – Viitorul Severinului”.

Când am inițat acest proiect alături de consilierii locali liberali, am avut în vedere recompensarea și promovarea de către comunitate a tinerilor valoroși care obțin rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în diferite domenii precum sportul, cultura, etc. Pentru mine toți cei peste 200 de tineri care s-au înscris în acest proiect sunt câștigători și merită tot respectul nostru. Dosarele au fost evaluate și punctate de către o comisie formată din specialiști din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și le mulțumesc pe această cale pentru sprijinul acordat. Astfel, avem 44 de câștigători la Secțiunile elevi de liceu, elevi de gimanziu și elevi din ciclul primar. La această primă ediție a Galei de excelență nu au fost dosare depuse pentru Secțiunea Prichindei, adică copii de la grădiniță”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Gala va avea loc joi, 9 mai,ora 17.00. Suma alocată de adminsitrația locală pentru acest eveniment este de 50 de mii de lei.