OFERTE PENTRU ȘOMERI

Mehedințenii, așteptați la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți! În această perioadă se fac înscrieri pentru patru cursuri de formare profesională în meseriile de Bucătar, vânzător, electrician și vopsitor industrial. De asemenea, tot în această perioadă, la nivelul județului sunt vacate peste 160 de locuri de muncă.

AJOFM MEHEDINŢI organizează pentru  şomerii mehedinţeni 4 cursuri de formare profesională  în diverse domenii şi meserii!

În această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare în meseriile de bucătar,vânzător, electrician si vopsitor industrial. Practic, orice şomer înregistrat în bazele de date ale AJOFM Mehedinţi, se poate înscrie la unul dintre aceste cursuri, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

Cele mai multe locuri de muncă, 16 la număr, sunt pentru ospătari. Mai multe informaţii despre acestea, dar şi despre înscrierea la cursuri de formare profesională pot fi solicitate la sediul AJOFM MEHEDINŢI.