MAGIA SĂRBĂTORILOR PASCALE, LA PALATUL COPIILOR

Elevii Palatului Copiilor din Drobeta Turnu-Severin au marcat, în avans, sărbătorile pascale  prin activități cu totul inedite. Piese de teatru, dansuri, dar și un spetacol de muzică populară, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru cei prezenți la activitate.

Micii artisti s-au pregătit temeinic şi au organizat un eveniment care a smuls ropote de aplauze de la cei care au fost prezenţi.

Astfel de evenimente nu sunt o noutate pentru colectivul Palatului Copiilor. Aici, cadrele didactice, împreună cu elevii, organizează periodic spectacole de anvergură, care atrag aprecierea celor din jur.

Atracţia evenimentului au fost cei mai mici dintre elevi, care,  îmbrăcaţi în costume de puişori au lăsat emoţiile deoparte şi au urcat pe scenă pentru a dovedi ca şi ei pot să fie la înălţimea aşteptărilor celor din jur.

Din itinerarul activităţilor nu au lipsit nici momentele de muzică populară.

Spectacolul de amploare a avut drept tematică sărbătorile pascale, care bat la uşă.  Aşa se face că cei mici au confecţionat mai multe obiecte tradiţionale, pentru ca evenimentul să  fie unul inedit.