MAGIA SĂRBĂTORILOR, LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Magia sărbătorilor cuprinde, încet-încet, întregul oraș. Vineri, va fi deschis, oficial, Târgul de Crăciun, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”.

La finele acestei săptămâni, prichindeii sunt așteptați la deschiderea celei de-a doua ediții a Târgului de Crăciun. Târgul de Crăciun la Palat își deschide ușile, iar severinenii, cu mic, cu mare, sunt invitați să participe și să se bucure de toate surprizele pregătite . Deschiderea oficială are loc vineri, 6 decembrie, începând cu ora 16:00, când colindele vor răsuna. Totodată, participanții se vor putea bucura de un spectacol de lasere și lumini.

Orășelul Copiilor va prinde viață începând cu ora 17.20, iar sala Gheorghe Anghel din cadrul Palatului Culturii ”Teodor Costescu” se va deschide și… surpriză: o să regăsiți frumusețea copilăriei și spiritul unic al sărbătorilor de iarnă, CASA LUI MOȘ CRĂCIUN și MOȘ CRĂCIUN în persoană!
Pe lângă toate acestea, cei mici vor avea parte de concerte, momente artistice și multe alte surprize, pentru un Crăciun de poveste.