LIGHTS ON!

Turismul din zona transfrontalieră România-Serbia este promovat. Acesta este obiectivul unui nou proiect implementat de Asociația ’’Mod of Life’’.

Astăzi a avut loc o noua întâlnire în cadrul proiectului Lights on! Proiectul este derulat de Asociatia “Mod of Life”, în parteneriat cu Organizația Turistică a municipalității Kladovo, dar și cu susținerea Primăriei Drobeta Turnu-Severin.

Proiectul își propune dezvoltarea turismului în regiunea transfrontalieră pentru a promova dezvoltarea socială, economică și teritorială, dar și crearea de noi locuri de muncă. Având în vedere faptul că Drobeta Turnu-Severin este o zonă turistică, se dorește crearea unui sistem eficient de servicii turistice. Rezultatele, dorite de organizatori, sunt dintre cele mai spectaculoase.

Astfel, se dorește realizarea unei proiecții de tip hologramă pe Dunăre, amplasarea a patru camere video în Drobeta Turnu-Severin și trei în Kladovo ce vor furniza imagini live cu cele două orașe în scopul promovării celor două comunități, dar și amplasarea a 100 de indicatoare turistice în cele mai importante puncte. Un alt obiectiv extrem de important este crearea de noi locuri de muncă.