LABIRINTUL CUNOAȘTERII, LA FINAL

Astăzi, a ajuns la  final prima săptămână dedicată Școlii de Vară, de la Muzeul Regiunii Porților de Fier- Labirintul Cunoașterii! Mititeii, care au participat, au fost premiați cu diplome, urmând ca, de luni, să înceapă o nouă săptămână, cu noi beneficiari.

Pe parcursul unei săptămâni, aproximativ 50 de mititei au participat la activități care mai de care mai educative și mai recreative, organizate de toate secțiile Muzeului Regiunii Porților de Fier.

Astăzi, aceștia au primit diplome pentru participare, dar și pentru faptul că s-au implicat activ și au făcut ca acest proiect să ia amploare, și, de-a lungul timpului să devină chiar o tradiție.

Activități precum: Povestea Lebedei și Povestea Prințesei Tulipa, pictură decorativă și artă religioasă, viața romană la Dierna, jocurile copilăriei și jurnalul Școlii de vară la muzeu, au fost doar câteva dintre surprizele organizate de muzeografi.

Și astfel, distracția și voia bună au fost la ele acasă, iar cei mici, au avut o săptămână pe cinste, pe parcursul căreia au învățat multe lucruri, distrându-se.

Acum, muzeografii nu intră în concediu, căci, luni, începe o nouă săptămână a Școlii de vară, cu alți copilași și alte surprize.