ÎȘI STRIGĂ DUREREA

Se luptă cu disperare și cere ajutor! Este vorba despre familia unui tânăr diagnosticat cu cancer, care a ajuns la limita puterilor și se simte neputiincioasă în fața durerii.

Robert, un adolescent de 18 ani se luptă cu o boală cruntă, de mai bine de un an, boală care a răvășit întreaga familie. Mama, tatăl, bunicii, prietenii se simt neputincioși în fața durerii lui Robert și cer ajutorul oamenilor cu suflet mare. Banii au devenit o problemă, iar recuperarea băiatului este una destul de costisitoare.

Robert provine dintr-o familie numeroasă, cu 14 membri, care locuiește într-o singură cameră sărăcăcioasă. Pentru ca băiatului să îi fie bine, părinții i-au rugat pe vecini să le cedeze terasa comună, astfel încât, să se poată muta ei acolo, în frig, doar pentru ca lui Robert să îi fie bine, având în vedere că nu se mai poate mișca și stă doar în pat.

Pentru a se recupera, are nevoie de transplant de măduvă, transplant pentru care nu s-a găsit încă un donator compatibil, astfel încât, Robert este nevoit să se lupte și să îndure durerile. Chiar dacă s-ar găsi un donator, familia se lovește de o altă problemă majoră: banii!

Pentru operație au nevoie de minimum 20 de mii de euro, bani pe care nu îi au, întrucât toate economiile le-au cheltuit pe tratament. Robert este o persoană cu zâmbetul pe buze, care încearcă să le ridice moralul membrilor familiei, sperând că se va vindeca, cu ajutorul oamenilor cu suflet bun.

Acum, acesta are doar de asteptat o minune și speră, cu toată puterea, că spiritul sărbătorilor îi va face pe oameni să se gândească și la durerea lui și astfel să îl ajute,cu oricât, să se poată face bine.

Dacă doriți să-l ajutați pe Robert, puteți depune banii în contul deschis pe numele Trancă Robert Nicolae RO42BRDE260SV60085412600 sau să o contactați pe mamă, Ramona Trancă, la numărul de telefon-0770987350.