ÎNCĂ UN PROIECT RESPINS LA CJ MEHEDINŢI

Sub ilustra şi competenta conducere a lui Aladin Georgescu, Consiliul Judeţean Mehedinţi se poate lăuda cu încă un proiect de importanţă majoră respins de la finanţare! Este vorba despre „Reabilitare şi modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a Spitalului Județean de urgență și a Pavilionului Pshihiatrie I și II, cu o valoare de 36 de milioane de lei”.

Așa de bine a fost întocmită cererea de finanțare, încât nu a primit finanțare! Ceea ce se anunța cu surle și trâmbițe, la începutul lunii octombrie a anului trecut, ca o victorie majoră și ca o dovadă de capacitate maximă de dezvoltare pe fonduri europene, se dovedește a fi doar un mare fîs! Este doar unul din multele proiecte depuse de Consiliul Județean care au eșuat lamentabil. Unul din ele este și Stadionul Angelescu, cel cu care Aladin se poza pe toate panourile publicitare stradale, în campania electorală din 2016. Cererea de finanțare a fost depusă în octombrie 2017, pe Programul Operațional Regional 2014 – 2020, iar președintele spunea că lucrările vor începe în primăvara acestui an și vor dura aproximativ un an și jumătate. Primăvara a trecut, dar vara ne-a lovit ca un trăznet: Adio finanțare! Adio 36 de milioane de lei!

Nu doar anveloparea exterioară ar fi fost realizată, dacă proiectul se aproba. Trebuiau refăcute toate instalațiile, înlocuită tîmplăria, montate instalații de gaz și se achiziționa o centrală termică. În reabilitare nu intra doar spitalul Județean de Urgență ci și secția de psihiatrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *