DOI SEVERINENI AU DEVASTAT BANCOMATELE DIN CONSTANȚA

Doi severineni, specializați în furturi din bancomate, care operau pe raza municipiul Constanța, au fost reținuți de polițiștii constănțeni. Potrivit IPJ Constanța, una dintre persoane este cercetată penal, iar cealaltă este în arest preventiv.

Doi severineni, un bărbat și o femeie, care comiteau furturi din bancomate, pe teritoriul municipiului Constanța, au fost urmăriți mai mult timp de poliţiştii de investigaţii criminale ai IPJ Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Investigaţii Criminale din cadrul IGPR şi al lucrătorilor DGPMB, IPJ Iaşi, IPJ Călăraşi, IPJ Bihor şi IPJ Mehedinţi, care au lucrat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea şi al Sectorului 3 Bucureşti. Cei doi au fost prinși și sunt anchetați, una dintre ele fiind în arest preventiv.

„Poliţiştii constănţeni au reţinut în sarcina a două persoane, respectiv o femeie de 27 de ani şi un bărbat de 41 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, comiterea a zece fapte, în perioada iulie – august 2018. Astfel, din anchetă au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi forţat fantele de eliberare numerar ale mai multor ATM-uri, în vederea introducerii unui obiect confecţionat artizanal pentru a reţine sume de bani din tranzacţiile ulterioare. În prezent, aceştia sunt cercetaţi în stare de arest la domiciliu în cazul femeii şi arest preventiv în cazul bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, fiind formulată propunere de trimitere în judecată a celor doi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de I.P.J. Constanța.